72 óra mobil nélkül - nagyböjti játék, sorsolás, jutalmak

72 óra mobil nélkül - nagyböjti játék, sorsolás, jutalmak
A mobilok leadhatók: március 18. - ápr. 9. között, hétfőn, kedden és pénteken. A játék leírása, sorsjegy, jutalmak  a tovább gomb után. 


 
 
 
 
 

Egy kalandra hívjuk iskolánk felsős és nyolcadikos gimnazistáit (8-12 évfolyam)!

A játék mottója: 72 óra mobiltelefon nélkül!

A játék célja: Fiataljainknak legyen egy önként vállalt tapasztalata, élménye a mobil nélküli életről.

A mobiltelefon, mint az emberi tudomány korszakalkotó vívmánya önmagában nem rossz, de a vele való helytelen viszony sok nehézséget okoz mind az iskolában, mind a fiatalok egyéni és szociális életében. Tisztában vagyunk vele, hogy ezzel a játékkal egy csapásra nem oldódik meg az összes probléma, de talán egy apró lépést jelenthet gyermekeink életében a szabadság örömének és felelősségének megtapasztalása.

Tisztában vagyunk vele, hogy dacára a sok ellenérzésnek, a családok életében igen fontos szerepet játszik a mobiltelefon a mindennapi élet szervezésében és váratlan helyzetekben jó szolgálatot tesz. Ezért arra kérjük Önöket, ha a fiatalok elszánják magukat és részt vesznek a játékban, előtte beszéljenek a családban a 72 óra gyakorlati problémáiról és a lehetséges megoldásokról. Elvégre a korosztályunknak megannyi leleménye van a hétköznapok szervezésében mobiltelefon nélkül!

A játék szabályai:

Március 18-tól április 9-ig tart.

Egy héten háromszor lehet leadni a telefont: hétfőn és kedden valamint pénteken. A leadás helye a tanári folyosó, Kolek és Vas tanár uraknál. A készülékeket megőrzés után csütörtökön, pénteken és hétfő reggel szolgáltatjuk vissza.  

A telefont SIM kártyával együtt a megadott időpontokban lehet leadni.
Egy 72 órás vállalásért egy sorsjegy jár. Ha valaki többször vállal 72 órát, azt a vállalásainak megfelelő számú sorsjeggyel jutalmazzuk. A játékban egy fiatal max. 3 sorsjegyet nyerhet.

A húsvéti szünet után nyilvános sorsoláson derül ki a nyertesek névsora (kétszemélyes vacsorameghívást, bowlingozást, szabaduló szoba lehetőséget, moziutalványt és egyéb értékes nyereményeket sorsolunk ki).

A Spirituális Tanács nevében:

Budapest, 2019. március 18.                                                                      Vas Zoltán


 
2019.03.18