Tájékoztató az ebédbefizetésről

 

 

2021. április hónapra vonatkozó étkezési befizetéssel kapcsolatos tudnivalók


   A mai kormányzati információk szerint április 19-én csak az algimnáziumban indul a jelenléti oktatás, a 9-11. évfolyam majd május 10-én tér vissza.

Az 5-8. évfolyamon a március hónapra befizetett és központilag lemondott étkezési díj szinte mindenkinél fedezi az áprilisi tíz napi étkezési díjat. Ezért a mai napon csak azoknak küldünk ki értesítőt, akinek március hónapra nem volt érvényes befizetése vagy dobozban elvitték az ebédet. Az ebédjegyeket április 19-én a pénztárban lehet átvenni.

Ha valaki márciusra befizetett, de áprilisra nem kér étkezést, kérjük az ebedlemondas@szig.hu e-mail címen jelezze a szokásos módon április 13-ig.

A május havi ebédutalási időszak az eredeti menetrend szerint április 19-21. között lesz, aminek értesítőjét várhatóan április 16-án küldjük ki.

Mivel a 12. évfolyam már egyáltalán nem tér vissza jelenléti oktatásra, ezért a részükre befizetett étkezések díját május elején visszautaljuk.

Étkezési befizetéssel kapcsolatban bármilyen kérdés, probléma esetén Huszákné Bartoss Gitta pénztárost lehet keresni az 1-466-5088/133 telefonszámon vagy az ebedlemondas@szig.hu e-mail címen.


Budapest, 2021. április 9.