Tájékoztató az ebédbefizetésről

 

 

 

Előzetes tájékoztató a 2021. szeptembertől megváltozó iskolai étkezéssel kapcsolatos tudnivalókról

  

Szeptembertől nem csak ebédlőnk lesz szép, új, hanem az ebédbefizetés rendszere is megújul. Megszűnnek az ebédjegyekkel kapcsolatos gondok, és a tanulók diákigazolványuk és egy vonalkód leolvasó segítségével tudnak majd étkezni.

Az új rendszer révén sokkal kényelmesebb lesz a befizetés és az étkezés is, azonban a bevezetés kezdetben biztosan okoz majd nehézségeket, ezért előre is kérjük szíves türelmüket és segítő közreműködésüket a kezdeti időszakban, amíg mindannyian belerázódunk.

 A változással kapcsolatos tudnivalókat augusztus elején tesszük fel a honlapra. Előzetesen most csak annyit jelzünk, hogy minden bejelentkezett szülőnek lesz a rendszerhez hozzáférése, és mindenki egyénileg tudja majd beállítani a rendelést és a lemondást. Így az is megoldható lesz, hogy csak bizonyos napokra igényeljenek étkezést.

 A kedvezményekre való jogosultságot azonban előre be kell állítanunk, ezért legkésőbb augusztus 13-ig kérjük visszaküldeni a kedvezményes étkezést igénylő nyilatkozatot az ebedlemondas@szig.hu e-mail címre. A 18 évesnél idősebb testvérek jogviszony igazolását október 15-ig lehet becsatolni.

 A rendszer zavartalan működéséhez elengedhetetlen, hogy érvényes diákigazolvány-számokkal rendelkezzünk, ezért a 6-12. évfolyamon a korábbi regisztrációs e-mail címre, az új osztályok esetén a beiratkozási adatlapon megadott e-mail címre küldünk tájékoztató levelet az iskolai adminisztrációban szereplő diákigazolvány számokról. Kérjük, pontosan ellenőrizzék az adatokat, és ha módosítani vagy pótolni szükséges, azt legkésőbb augusztus 27-ig jelezzék.

 

 

                                              Köszönettel,  Hujterné Bekő Ida                                                                                                     gazdasági vezető