Ciszterencia 2019

 

 
 
 
 
 
 
 
Szeretettel hívunk és várunk minden ciszterci öregdiákot a 2019-es Ciszterenciára. A részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött, regisztrálni a www.ciszterencia.hu weboldalon lehet március 3., éjfélig.

A négy magyarországi ciszterci gimnázium öregdiákjainak szóló egész napos rendezvény célja, hogy régi és új emberekkel találkozzunk, közösséget építsünk, és inspiráljuk egymást. A konferencia során öregdiákok osztják meg öregdiák társaikkal történetüket egy 15 perces, izgalmas és személyes beszéd formájában, ami után az este hangulatos programokkal folytatódik, ahol tovább írhatjuk közös történetünket.

Gyere el, ha szeretnél megosztani egy történetet, elindítani egy újat, újult erővel folytatni egy meglévőt, vagy megkérdezni egy hozzád hasonlótól: „…és mi a Te történeted?"

Mikor? 2019. március 9., szombat
Hol? Pécs, Ciszterci Rend Nagy Lajos gimnáziuma

Információkkal és tudnivalókkal a Ciszterencia Facebook oldalán (www.facebook.com/ciszterencia), itt az eseményben, illetve a weboldalunkon (www.ciszterencia.hu) jelentkezünk!
Kövess minket az Instán is: www.instagram.com/ciszterencia

A Ciszterencia önkéntesek értékteremtő munkájából születik. Szabadidejüket, lelkesedésüket és kreativitásukat beletéve öregdiákok szervezik, akik egy olyan közösség tagjai, amelynek te is a részese vagy. Támogasd te is az esemény létrejöttét! Részletek: www.ciszterencia.com/adomanyok  
 
További információk a facebook esemény: https://www.facebook.com/events/583730858746728/