Egyházi közösségi célú programok támogatása, 2021.

 EKCP-KP-1-2021/1-000940 
Egyházi közösségi célú programok támogatása

A hetedik évfolyam természetvédelmi-közösségépítő tábora

ideje: 2021. június 15-19.

helye: Ciszterci Rekreációs Központ

Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt támogatásával
 
 

Osztálytábor Almádiban, a Ciszterci Rekreációs Központban

Az a szerencse érte nyár elején az évfolyamunkat, hogy elsőként vehettük használatba az újonnan épült Ciszterci Rekreációs Központot Balatonalmádiban, és hat napot tölthettünk ott. Hatodikban a Covid miatt sajnos az osztálytábor elmaradt, így már mindenki nagyon várta a kedd reggelt, hogy elindulhassunk a második közös táborunkba.

Csodaszép időt fogtunk ki, napsütésből nem volt hiány, ami nem kevés kellemetlenséggel is járt, mivel a Tihanyba való biciklizés során eléggé leégtünk. A jó időt kihasználva a héten minden délután csobbanhattunk egy nagyot a Balaton hűvös vizében, utolsó nap pedig még vitorlázhattunk is, és szabadon ugrálhattunk a mélyvízbe. Első este a tévés szobát tulajdonunkba véve, főleg a fiúk vezetésével szurkoltunk a magyar válogatott csapatának a portugálok ellen, a többi estén pedig sportversenyeket rendeztek osztályfőnökeink, Szőnyi, Marsai és Török tanár urak, amin sokan részt is vettek több-kevesebb sikerrel. Nem maradhattak el a sportversenyek után a fergeteges hangulatú csapatépítő játékok a vicces beszólásokkal sem, valamint a közös imák és a hálaadó körök sem. Bár Török tanár úrnak és Bőjtös tanárnőnek hosszú éjszakákat okoztunk a késői ébrenléttel, a fürdőszobák elárasztásával, és a rendetlen szobák sem kelthettek szívderítő látványt, de azt elmondhatjuk, hogy nagyon sokat tettek azért, hogy mindenkinek maradandó élményt biztosítsanak, és semmi bajunk ne essen.

Egyszóval nagyon köszönjük az egész évfolyam nevében mindenkinek, aki lehetővé tette, hogy idén megtarthassuk a közösségépítő évfolyam táborunkat!


Buzás Réka (8.b)