Vállalkozásokat keresünk, az iskola sportéletének TAO-támogatására

Vállalkozásokat keresünk, az iskola sportéletének TAO-támogatására
Hálásan köszönjük felajánlásaikat!


 
 

„…ardere  et  lucere…”

 

 

 

 

 

Tisztelt Szülők! Kedves Ismerőseink, Barátaink!

2016 óta keresem meg Önöket TAO (Társasági- és Osztalék Adó) ügyben. Azaz harmadik éve jogosult sportegyesületünk, az Emericus KSE TAO támogatásra.

Ez egy olyan adónem, amelynek kedvezményezettjéről – bizonyos sportágak támogatására, utánpótlásnevelésre, oktatási sportlétesítmények fejlesztésére – a cégek, vállalkozások rendelkezhetnek. Amennyiben nem nyilatkoznak, úgy a TAO összeget az állam kapja meg és nem a támogatható egyesületek, klubok.  Korábbi felhívásaink alapján az Önök nagylelkűségének, pozitív hozzáállásának köszönhetően sikerült lefedni a szakszövetségek által megítélt összeget. Ezúton is köszönet érte.

Mint ahogy tavalyi levelemben beszámoltam róla, két kormányhatározatnak köszönhetően folyamatban van egy nagyberuházás, egy sportcsarnok megépítése. Időközben Újbuda Önkormányzata jóváhagyta az engedélyezési terveket, folyamatban van a kivitelezési tervdokumentáció elkészítése, amelyet a közbeszerzési eljárás követ. Ezután indulhat az építkezés. A beruházásba szintén bevonható a TAO támogatás. Ennek megfelelően adtuk be a következő időszakra vonatkozó pályázatunkat.

Így újból Önökhöz fordulok kérve segítségüket, hogy le tudjuk fedni - a napokban döntéshozatalra kerülő - az Emericus KSE-nek megítélt TAO támogatás összegét. Keresünk tehát olyan cégeket, akik fizetnek társasági adót, és szívesen rendelkeznének róla, hogy a Szent Imre Gimnázium sportéletét, sportberuházásait támogassák. 

Kérjük, hogy segítsék egyesületünk több mint 10 éves munkáját társasági adójukról történő rendelkezésükkel. 

Nagy reménnyel várjuk – a szoros határidő miatt – gyors visszajelzésüket, felajánlásaikat.

 

Tisztelettel,  

Barlay Bence                         Schulek Dávid

     igazgató                             egyesületi elnök

Budapest, 2018. december 3.

 
2018.12.05