Beiskolázás: Szóbelire behívottak listája, 2021.

A listák és a pontos információk a tovább gomb után. A listák folyamatosan frissülnek.


 
 A listák folyamatosan frissülnek!
 
 
 
Tisztelt Szülők, kedves Felvételizők!

Az alábbiakban a szóbeli felvételivel kapcsolatos információkat osztjuk meg Önökkel.
A szóbeli felvételi beszélgetések február 23-án kezdődtek. pótfelvételi időpontja március 10. (erre az alkalomra csak alapos indokkal hívunk be jelentkezőt pl. korábbi igazolt karantén).
Kérjük, hogy folyamatosan kísérjék figyelemmel a felvételi információkat.
A szóbeli során kérjük az alábbi járványügyi óvintézkedések betartását: az épületbe csak maszkkal, kézfertőtlenítést és hőmérést követően lehet belépni. A maszkviselés végig kötelező! Karanténban lévő (hozzátartozó miatt, vagy saját fertőzöttség okán), vagy fertőzésgyanús felvételiző és kísérője nem vehet részt a szóbelin. Igazolás és kérelem benyújtása esetén felvesszük a szülőkkel a kapcsolatot.
Kérjük, hogy a szóbelire a megadott időpontra érkezzenek a gimnázium épületébe (korábban ne), hogy ezzel is elkerüljük a felesleges csoportosulást.  A szóbeli helyszíne a földszinti Pingvin SzIGet, előtte kell várakozni, a jelölteket egyenként szólítjuk.
A szóbelivel kapcsolatos részletes információk megtalálhatók iskolánk honlapján, az alábbi linken: https://www.szig.hu/felveteli-tajekoztato-dokumentum
Amennyiben valaki hiányosan küldte be a kért dokumentumokat, kérjük, hogy a szóbeli időpontjáig pótolja.
Kérjük, hogy a felvételiző hozzon magával egy saját névre megcímzett borítékot, továbbá ellenőrzőjét vagy aktuális e-napló másolatát. 
 
A felvételi jegyzéket 2021. március 16-án délután hozzuk nyilvánosságra.
 
Sikeres felvételit kívánunk!

Barlay Bence
igazgató
 
 
2021.02.25