Öregdiák sportnap, 2015. április 25.

Öregdiák sportnap, 2015. április 25.
Az Ifjúsági Tagozat április 25-én sportnapot szervezett, a villanyfényes döntő mérkőzéseit közös szórakozás követte. Részletek és képek a tovább gomb után.


 
 
 


Öregdiák Sportnap 2015

Az Ifjúsági Tagozat Sportnapot szervezett a gimnázium udvarára, ahol nagy számban jelentek meg az öregdiákok. Több sportágban, így fociban, kosárlabdában, kézilabdában és röplabdában is lehetett nevezni. A legnépszerűbb sportág a foci volt, ahol 14 csapat jelentkezett, külön érdekességként meghívásunkra a pécsi és a székesfehérvári ciszterci gimnáziumot is képviselte egy-egy csapat; remélhetőleg legközelebb már egri csapat is rajthoz áll. A remek idő sokakat megmozgatott, voltak, akik már gyermekükkel érkeztek és voltak, akik érettségizésük óta először tértek vissza az egykori iskolájukba. A tikkasztó hőségben kifárasztott sportolókat a szervezők a belső udvarban gulyáslevessel és kézműves sörrel várták. A focibajnokság este villanyfényes döntő mérkőzésekkel zárult, ahova már nagy számú szurkolócsoportok is érkeztek. Az eredményhirdetésnél az érmeket Barlay Bence igazgató és Párdányi Miklós nyugalmazott igazgató adták át, első helyen a Fausztina, második helyen a Boldog Gizella, míg harmadik helyen a Lukik csapata végzett. Az este azonban nem ért még itt véget, a belső udvarban kialakított kerthelyiségben még sokáig folyt a beszélgetés a kézműves sör mellett, és a volt diákok és tanárok közösen tölthették el a szombat estét.

 

 

 

 

 

 

 

Külön köszönet a szervezőknek: Stibrányi Mártonnak, Horváth Somának, továbbá Oláh Mártonnak, Turóczi Krisztinának, Turi Gellértnek, Takács Tímeának és Turócziné Pesty Ágnes igazgatóhelyettesnek a támogatásért.

Wettstein Domonkos

 

 
 A sportnap beosztása és előzetes reklámfilm
 
 
 
2015.04.24