Meghívó (ifjú) öregdiák gyűlésre

Meghívó (ifjú) öregdiák gyűlésre
 

Tárgy: meghívó 2015. május 30., szombat 17 óra 
 
 

 

Cél: a Ciszterci Diákszövetség Budai Osztályának Ifjúsági Tagozatának újjászervezése

Helyszín: VÁLTOZOTT: TÜKÖRTEREM

Időtartam: másfél óra

Meghívottak: az újjáalakult iskolában végzett diákok

Tervezett program: köszöntők, vezetőség megbízása, ötletek javaslatok a diákszövetség jövőjéről

 

Kedves Öregdiákok!

Szeretettel hívunk május 30-án 17 órakor a diákszövetség ifjúsági tagozatának újjászervezésére.

Két évvel ezelőtt egy formálódó szervezői csapat révén komoly munka indult el, aminek első eredményeit a közelmúltban már Ti is megtapasztalhattátok, így az őszi és tavaszi sportnapokat, a 2014-es egész estés öregdiáknapot vagy a Simplex mozi sorozat elindítását, de ezen túlmenően jelentős háttérmunka folyt a programok anyagi fedezetének megteremtésére különböző pályázati források elnyerésével. Most egyfelől a munka folytatásához kérjük az „áldásotokat”, azaz hogy erősítsétek meg a csapatot, adjatok hivatalos felhatalmazást, hogy tovább is szervezhessék az öregdiák programokat.

Másrészt hívunk Titeket, hogy csatlakozzatok az újraszerveződő öregdiák közösséghez, és javaslataitokkal Ti is alakítsátok a szervezet felépítését, jövőképét. Az ötletek közös megvitatása a délutáni program egyik kiemelt célja, számítunk aktív részvételetekre és kreatív elképzeléseitekre.

A közös munkába hosszabb távon is lehetőség van bekapcsolódni, amivel a szervezet felépítésében, arculatának megtervezésében, a közösségi háló szervezésében valamint a programok előkészítésében vehettek részt. A feladatokhoz egy a vezetőséget támogató tanácsadó testület felállítását is tervezzük, várjuk a tagság iránt érdeklődők jelentkezését.

 

Kérjük, hogy jelezzetek vissza jöveteli szándékotokról az alábbi linken.

 

Várjuk csatlakozásodat a Diákszövetséghez, a regisztráció az öregdiák közösségi háló kiépítését szolgálja (a tagok anyagi és jogi kötelezettsége nélkül), valamint a szavazási jogosultsághoz szükséges.

 

 A tagsághoz a belépési nyilatkozat  az alábbi linken érhető el.

 

                    Üdvözlettel:

Barlay Bence igazgató, Visontai József, a diákszövetség elnöke, Párdányi Miklós emeritus direktor, Turócziné Pesty Ágnes ig.h. , Horváth Soma diákszövetségi vezető

2015.05.23