Advent van?! Hodász, Szkaliczki, Hegyi - interaktív vitaest, 2018. december 10. - volt diákoknak és a 11., 12. évfolyamosoknak

Advent van?! Hodász, Szkaliczki, Hegyi - interaktív vitaest, 2018. december 10. - volt diákoknak és a 11., 12. évfolyamosoknak
 
 
 
  
 
 
 
 
SPIRITUALITÁS és HÉTKÖZNAPOK eltérő fordulatszámait nehéz szinkronba hozni. Ezt mindannyian tapasztaljuk. Már most tudjuk, hogy még el sem kezdődött az advent, de mire meggyújtanánk a koszorún az első gyertyát, egyből a harmadikkal kezdhetjük. Egy este erejéig mégis megpróbálnánk ráhangolódni a problémára.

Az INTERAKTÍV VITAESTEN a jelenlévők kérdései alapján 3 különböző perspektívában jelenik meg az advent. "Közös szavakból" a hit megélésének különböző karaktereit keressük. A kérdésekre a popegyház frontembereként színre lépő HODÁSZ András, a költő HEGYI Balázs és a monasztikus szellemet plasztikusan megjelenítő SZKALICZKI Örs válaszol. 3 válasz / 3 hang / 3 adventi gyertya a koszorún.

KÉRDEZZ! A beszélgetés nem előre egyeztetett vezérfonalon halad, hanem a hallgatóság kérdései, problémafelvetései alakítják, amiket az online kérdőívünkön előre összegyűjtünk. Egy személy több kérdést is feltehet és anonim módon fogalmazhatjátok meg, az adatokat nem regisztráljuk. Lehet bátran kérdezni, (titokban) provokálni!

Kérjük előzetesen küldjétek el a kérdéseiteket az alábbi linken keresztül: https://goo.gl/forms/EPdayeJ0GVU7Rl5j1

Az esemény NYILVÁNOS, a szentimrések mellett szeretettel várjuk a pécsi, egri, fehérvári öregdiákokat, barátaikat és minden érdeklődőt!

Szervezők: Wettstein Domonkos, Oláh Márton, Turóczi Krisztina.
2018.12.03