Karácsonyi dobozok Kárpátaljára

Karácsonyi dobozok Kárpátaljára
"Külön kiemelném azokat az idős embereket, akiknek ez volt A karácsonyi ajándéka."
Popovicsné Palojtay Márta - a Kárpátaljai Egyházmegyei Karitász nevében

A levél a tovább gomb után olvashtó.  
 
 

 

Kedves Szülők, Tanárok és Diákok!

 

Most, hogy mindjárt itt a karácsony, szeretném a kárpátaljai emberek nevében megköszönni azt a sok segítséget, amit ennek az iskolának a közösségétől, végső soron a szülőktől kaptunk.

El kell, hogy mondjam, hogy sehol nem tapasztaltunk ekkora segítőkészséget, operatív együttműködést, mint ebben az iskolában. Külön köszönjük, hogy nem ötletszerűen, hanem minket megkérdezve találták ki a segítés módját.

 

A sok osztály által küldött havi támogatás sok családnak jelent kiszámíthatóságot ebben a teljesen bizonytalan világban, amiben itt most élünk. A segítőknek is sokat jelent, hogy tudják, hogyan szervezhetik a támogatásokat a következő hónapokban. Ezért valóban külön hálásak vagyunk!

 

A karácsonyi cipősdobozokról szerettem volna még elmondani annyit, hogy bár az ideiről még nincs visszajelzés, hiszen csak a napokban kerül majd kiosztásra, a tavalyiakról sokan mondták, hogy mennyire szép ajándékokat kaptak a gyerekek és az idősek is. Nem az elhasznált, már senkinek nem kellő tárgyakat adták tovább a gyerekek (mint azt néha tapasztaljuk) - hanem igényesen, valóban örömet szerezve állították össze a dobozokat. Tényleg nagy örömet szereztek ezzel! Külön kiemelném azokat az idős embereket, akiknek ez volt A karácsonyi ajándéka.

 

Arra kérjük az Úr Istent, aki most Önökön / rajtatok keresztül gondoskodott az itteniekről, hogy viszonozza bőségesen az irántunk megnyilvánult jóságot.

 

Még egyszer: KÖSZÖNJÜK!

 

Még annyit szeretnék hozzátenni, hogy Majnek Antal püspök atya minden szerdán a jótevőinkért ajánlja fel a szentmiséjét.

 

 

Áldott, szép karácsonyt! 

Popovicsné Palojtay Márta 

a Kárpátaljai Egyházmegyei Karitász és a támogatott emberek nevében

 

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

 

 

 

2018.12.19