Szalagszentelő szentmise, Szalagavató bál, 2021. október 15 és 16.

Információk a tovbb gomb után.


 
2021. októberber 15-én, pénteken 18:00-kor kezdődik a szalagszentelő szentmise a Szent Imre templomban, melyre a kedves Szülőket is szeretettel várjuk. Ezt követi a szalagszentelő műsor és fogadás, amely már csak a végzős évfolyamnak szól.
2021. októberber 16-án, szombaton lesz a Szalagavató bál.
 
Helyszin: Budaörsi Városi Uszoda és Sportcsarnok épületébe (2040 Budaörs, Hársfa utca 6.)
 
!Felhívjuk figyelmüket, hogy akik az M1/M7 felől érkeznek, arra számítsanak, hogy Budaörsön a Kerekedők útját átépítés miatt lezárták. Kerülni a párhuzamos Csata utcán keresztül lehet!
 
Szombaton a vendégek számára a kapukat 16:00-kor nyitjuk. A hatályos jogszabályok értelmében a sportcsarnokba csak védettségi és személyi igazolvány felmutatásával lehet belépni. Ezeket kérjük még az épületen kívül előkészíteni. A gyors beléptetés érdekében két helyen lehet majd bejutni a csarnokba. A főbejáraton (Hársfa utca felőli oldal), és a vele szemben, az épület másik oldalán található nyugati kapun keresztül. Kérjük, hogy akik a parkoló felől érkeznek, ezt a bejáratot vegyék igénybe. A gazdasági bejárat a közönség elől zárva lesz.
 
A csarnokot elhagyók csak abban az esetben léphetnek be ismét az épületbe, ha kilépéskor ezt jelzik az ügyeletesnek és lepecsételtetik a meghívójukat. Visszatéréskor ismét be kell mutatniuk a személyi és védettségi igazolványukat, valamint a lepecsételt meghívót.
2021.10.12