Szakkörök, korrepetálások, versenyfelkészítések a 2023-2024-es tanévben, új: KIsDiákszínpad

Információ a tovább gomb után.


 
Tisztelt Szülők! 
Az alábbi táblázatban találják a Szent Imre Gimnáziumban a 2023-2024-es tanévben induló tehetséggondozó foglalkozások, szakkörök, versenyfelkészítők és korrepetálások listáját.  Tekintsék át a meghirdetett alkalmakat és gyerekeik elképzelései, adottsága alapján éljenek a lehetőségekkel.
A foglalkozások kezdő hete a szeptember 18-i hét.
Üdvözlettel, Barlay Bence igazgató
  
 Kiegészítés
 
 
Írószakkör, kedd 15-17.30,  helyszín: IV. 14.

Kiknek szól? Minden 6-12. osztályos diáknak, aki szeret írni verset, regényt, filmeket, történeteket, bármit. Akit érdekel az írás, szívesen kipróbálna új műfajokat, keresi a hangját, a stílusát, aki tele van ötletekkel és szívesen papírra vetné ezeket. Szeretettel várom azokat, akik esetleg azon gondolkoznak, hogy ilyen irányba tanulnak tovább és azokat, akik csak szeretnék kipróbálni magukat íróként.

Mi fog történni egy alkalmon? Inspirálódunk zenékből, filmekből, képekből, kortárs szövegekből. Kísérletezünk és kipróbáljuk a különböző műfajokban alkotást. Rengeteget írunk és bármi is foglalkoztat az írással kapcsolatban, abban igyekszem segíteni.
Vezeti: Barcsák Ágnes

 

 

 

kisDiákszínpad, hétfő, szerda 15-17. óra Békefi terem

Kiknek szól? Minden 5-8. osztályos diáknak, aki szeret szerepelni, vagy csak érdekli a színház világa, de még bizonytalan.

 

Mi fog történni egy alkalmon? Foglalkozunk drámafeladatokkal, improvizációs gyakorlatokkal, színpadi hangképzéssel és egy konkrét darabon keresztül próbálhatják ki a színpadi szereplést a diákok. Sokat játszunk, de közben felkészülünk a májusi/júniusi előadásra is. 

Mikor és hol lehet csatlakozni? Október 11-étől vágunk bele az új darab próbálásába. Az alkalmak minden hétfőn és szerdán 15:00-17:00-ig, a Békefi teremben lesznek.

Vezeti: Barcsák Ágnes

barcsak.agi@gmail.com

 

 Latinovits Zoltán Diákszínpad, vezetője: Nagy Zsombor

Meghallgatás: október 24. 16 óra Békefi terem
9-12. évf., kedd, csütörtök 16-18 óráig
(A színház nem csak a művészetről szól, hanem az emberekről is. Nálunk egy szuper közösség tagja lehetsz!)

 

Matematika korrepetálás, 9-12. évfolyamosoknak, Martin Péter tanár úr tartja
pénteken a 0. órában az I.2.-ben (jöjjenek, akiknek kérdésük van a matematikával kapcsolatban)


Olasz nyelv tehetséggondozás, kedd 7. óra, Klemencz Zsuzsa tanárnő
 

2023.09.23