Modell Európai Parlament, fogadócsalád jelentkezés, határidő jan. 31.

Modell Európai Parlament, fogadócsalád jelentkezés, határidő jan. 31.

A XXI. nemzeti ülésnek a Szent Imre Gimnázium lesz a házigazdája 2024. március 22-27. közöt. A budapesti résztvevő középiskolák feladata a vidékről érkezők elszállásolása. Ebben kérjük megtisztelő támogató részvételüket. Jelentkezési felület és pontos információ a tovább gomb után. 

 

 
Tisztelt Szülők!

Gimnáziumunk aktív résztvevője a Modell Európa Parlamentnek, amely egy nemzetközi tehetséggondozó program. Számos diákunk ért el az elmúlt években kiemelkedő sikereket és utazhatott Európa különböző országaiba a nemzetközi ülésekre.

A külföldi alkalmakat nemzeti ülések előzik meg, amelyeken hazánk neves gimnáziumainak diákjai vesznek részt és magas színvonalon folytatnak különböző témákban (külpolitikai, gazdasági, jogi, környezetvédelmi stb.) vitákat, parlamentáris tárgyalásokat.

A XXI. nemzeti ülésnek a Szent Imre Gimnázium lesz a házigazdája 2024. március 22-27. között. A budapesti résztvevő középiskolák feladata a vidékről érkezők elszállásolása. Ebben kérjük megtisztelő támogató részvételüket, amelyhez a csatolmányban részletes tájékoztatót találnak. Ezek a szituációk remek kapcsolatteremtési lehetőséget biztosítanak diákjaink számára.

Támogatásukban reménykedve, üdvözlettel, Barlay Bence igazgató

 

 
2024.01.24