Szent Imre-bál, 2016. november 11.

Szent Imre-bál, 2016. november 11.
A bálon készült fényképek megtekinthetők. Köszönjük a szervező diákkamarásoknak és Kováts Beatrix igazgatóhelyettesnek, az est tanár-szervezőjének a kiváló programot!


 
 
Fotó: Pauer Viktória és Németh Ildikó

Programok:

 

  • 16:00 – 18:00 Az algimnázium diákjainak játékokkal készülünk: karaoke, kaszinó, 1 perc és nyersz, autóversenyzés, illemtan kvíz, szabadulós játék 

  • 18:00-20:00 Bál, tánctanulás, bálkirály és bálkirálynő választás a Díszteremben

  • 20:00-től Koncert a Díszteremben és DJ

  •  
 

Fotószoba

Helyszín: Földszint 6.

 

 

Nyitva tartás: 17:30-19:00

Mindenkiről, aki bejön hozzánk, csinálunk képet egy király háttér előtt és utána föltöltjük őket a suli facebook oldalára. Lesz néhány kellék, amivel vicces képeket csinálhattok! Mindenképp megéri! Mindenkit szeretettel várunk!

 

 

 

Sminkszoba-fodrász szoba

Helyszín: Földszint 4. és 7.

Nyitva tartás: 16:00-18:00

Ha igazán tündökölni szeretnél a bálban egy csodálatos frizurával és egy meseszép sminkkel, akkor mindenképp nézz be hozzánk!

 

 

 

Bottle flip

Helyszín: Konditerem

Nyitva tartás: 16:00-18:00

Ebben a szobában megtudhatod, hogy mennyire vagy talpraesett,  pontosabban az általad eldobott üveg talpra esett-e? Minél trükkösebben hajigálsz, annál jobb!

 

Just dance

Helyszín: II. emelet 14.

Nyitva tartás: 16:00-18:00

Ebben a szobában just dance lesz, ami annyiból áll, hogy ki lesz vetítve egy táncos és a mozdulatait zenére kell majd utánozni. Ezt többen is lehet egyszerre, egymás mellett. Nagyon szórakoztató, akár annak is, aki nem szeretne beállni, csak nézni. Sok szám és tánc van, szóval egymás után több, különböző táncot is lehet majd utánozni. Nagyon várunk mindenkit!

 

 

 

Casino

Helyszín: II. emelet 15.

Nyitva tartás: 16:00-18:00

Különleges nyereményekért lehet játszani (ez maradjon titok, hogy pontosan miért is, de nagyon jó kis dolgok) tiszta Las Vegas hangulat, lehet pókerezni, rulettezni, kocka pókerezni. és itt a piros-hol a pirost játszani!

 

 

 

Karaoke

Helyszín: II. emelet 17.

Nyitva tartás: 17:00-20:00

Aki hozzám betér, egy fergeteges karaoke partiban vehet részt, ahol elénekelheti kedvenc számait egyedül vagy csapatban!!!! Hatalmas buli lesz, gyertek!

 

Autóversenyzés

Helyszín: I. emelet 3.

Nyitva tartás: 16:00-18:00

Ebben a szobában távirányítós autókat kell vezetnetek egy kijelölt pályán, akadályokon keresztül. Garantált jó hangulat vár mindenkit, aki benéz hozzánk!

 

 

 

1 perc és nyersz

Helyszín: II. emelet 12. és 13.

Nyitva tartás: 16:00-18:00

Mindenkit sok szeretettel várunk az idei bál ügyességi próbatételére! Itt tesztelhetitek rátermettségetek mindenféle vicces feladatban, melyet 1 perc alatt kell megoldanotok! A jó teljesítményt természetesen finomságokkal díjazzuk! Nevess, játssz, nyerj! Találkozunk péntek délután!

 

Zumba

Helyszín: Díszterem

Nyitva tartás: 17:00-17:30

Ha szeretsz táncolni, akkor mindenképp itt a helyed! Tarts velünk egy kis bemelegítésre az igazi bál előtt! Új mozdulatokat tanulhatsz és egy felejthetetlen élményben lesz részed, ha ezt a programot választod. Nagyon várunk mindenkit!

 

Szabadulószoba

Helyszín: II. emeleti előadók

Nyitva tartás: 16:00-18:00

Ebből a szobából az ügyességetekre, szemfülességetekre támaszkodva juthattok ki, külső segítség nélkül, annyi féle úton, amennyit a kreativitásotok és a lehetőségek engednek.(Előzetes jelentkezés kötelező!!)

 

 

Nyomozós játék

Helyszín: III. emelet

Nyitva tartás: 16:00-20:00

A nyomozós játékban egy gyilkossági történetet kell összerakni a termekben kapott információk alapján. Ki kell találni a bálkirály gyilkosát azokból, amiket az állomásokon megtudtok. A helyes megfejtésekért csoki jár! Jelentkezni a fizika előadó előtt lehet 3-6 fős csapatokban. Gyertek minél többen!

 

 

Nutella kvíz

Most kiderül, mennyire vagy illemtudó! Válaszolj helyesen a kérdésekre és nyerd meg a bödön Nutellát a sorsoláson! Sok sikert!

 

A kérdéseket és a kitöltendő lapot az 1. emelet 3-nál találjátok. A megfejtéseket az autóverseny helyszínénél kitett dobozba kell dobni.

 

Koktélház

Helyszín: II. emelet 11.

Nyitva tartás: 16:00-tól

Ha két érdekes program között ennél, vagy innál valamit itt szívesen látunk! Válogass ennivalóink, innivalóink közül! Bárkit szívesen látunk. :)

 

 

 

Teaház

és üzenőfal

Helyszín: Pingvinsziget

Nyitva tartás: 17:00-tól

Gyere be hozzánk és fogyassz el egy finom csésze tea mellé egy süteményt! És próbáld ki az üzenőfalunkat is. Csak annyit kell tenned, hogy a borítékra ráírod a címzett nevét és beleteszed az üzenetet!:)

 

2016.11.12